
لاتولييه نوبر
Single Pillar Agate Ring, 18 Rose Gold with Agate & Diamonds
يرجى إعلامي
Add a sculptural masterpiece to your collection with this L’Atelier Nawbar ring, defined by a hand-carved pink agate stone. It sits horizontally and is tipped by two yellow pointed gemstones on each end.
This slip-on style is made in Lebanon from 18K rose gold and is finished by dazzling white diamond pavé detailing that encircles the agate pillar.
Materials & Product Care | |
Outer Composition: | 18K Rose Gold, White Diamonds, Agate |
Care Instructions: | Avoid contact with water, oils, perfumes, and cosmetics |
تبدع ماركة اللبنانية لاتولييه نوبر اللبنانية بتصميم مجموعات استثنائية من المجوهرات الفاخرة والإكسسوارات المميزة التي تجمع بين الطابع العصري الحديث واللمسات الشرقية التقليدية بطريقة فنية تجعل كل قطعة بمثابة تحفة فنية تخطف الأنظار. أضيفي لمسة راقية إلى إطلالاتكِ المختلفة مع مجوهرات لاتولييه نوبر التي تشتمل على قطع مثل خواتم الذهب المرصعة بألماس أبيض وأسود، والأقراط التي تتزين بتفاصيل برّاقة، والقلائد المرصعة بأحجار كريمة، والمزيد من أفخم المجوهرات التي تستحق الاقتناء. تسوقي من ماركة لاتولييه نوبر أونلاين في الكويت الآن!
تسوق لاتولييه نوبر
